FIVE ONE ACT PLAYS

OriginaltitelFIVE ONE ACT PLAYS
KategoriSkuespil
AldersgruppeVoksne
Cast6 totalt (3 D og 3 H)
Variabel cast størrelseJa
RepræsentationNordisk repræsentation
ForfatterAlan Ball
SprogDansk, Engelsk

FIVE ONE ACT PLAYS er 5 satiriske enaktere om det moderne liv med titlerne MADE FOR A WOMAN, BACHELOR HOLIDAY, POWER LUNCH, THE M WORD og YOUR MOTHER’S BUTT:

MADE FOR A WOMAN
1 D / 1 H

Et ungt perfekt par bliver eksempel på det imagebevidste samfund vi lever i. Pludselig falder hendes verden fra hinanden og hun beslutter sig for at tage sagerne i egne hænder – en livsfarlig opgave.

BACHELOR HOLIDAY
3 H

En mus fanget i en fælde får tre bofæller til at diskutere meningen med livet, døden, deres yuppielivsstil og den brutale erkendelse af deres plads i fødekæden.

POWER LUNCH
2 D / 2 H

Over en fin middag kæmper et ambitiøst par om magt og kontrol selvom de kun lige har mødt hinanden. Kampen og jalousien bliver så voldsom, at de endda inddrager tjenerne som våben mod hinanden.

THE M WORD
1 D / 1 H

To højtstående ledere med et godt øje til hinanden påbegynder forhandling om en fælles fremtid. Da de endelig har fundet en platform for en forenet livsstil, enes de om at slutte sig sammen.

YOUR MOTHER’S BUTT
1 D / 1 H

Teksten handler om en terapeut, der desperat forsøger at hjælpe sin alvorligt forstyrrede klient. Mens denne snakker løs om sko og bælter, genkalder han sig pludselig en drøm om sin mor – og terapeuten tror at helbredelsen ligger nær.