Anika Mauer i SPATZ UND ENGEL på Renaissance Theater 2019 © Barbara Braun/Drama-Berlin.de

SPATZ UND ENGEL (THE ANGEL AND THE SPARROW)

KategoriMusical
AldersgruppeVoksne
Cast5 totalt (3 D og 2 H)
Variabel cast størrelseNej
RepræsentationNordisk repræsentation
ForfatterThomas Kahry
SprogEngelsk, Tysk

Musicalen THE ANGEL OG SPARROW er beretningen om de mindre kendte sider af to verdensberømte ikoner fra det tyvende århundrede.
Det er historien om Marlene Dietrich og Edith Piaf – deres venskab og kærlighed.
Lige så berømte som Marlene Dietrich s og Edith Piaf var i den store offentlighed, ligeså bemærkelsesværdigt er det, at de formåede at holde deres mangeårige dybtfølte kærlighed skjult.
Historien tager sin start i slutningen af 1940’erne, hvor Edith forsøger et gennembrud i USA, og hvor Malene ved et tilfælde kommer ind i hendes liv. De enorme forskelle mellem dem, kombineret med dyb beundring for hinanden fører til stor gensidig beundring – så stor, at de indleder et kæresteforhold, som samtidig også bliver starten på et livslangt venskab. De følger med og hjælper i hinandens op og nedture, og da Ediths store kærlighed – elskeren Marcel Cerdan – dør, er det Malene der overbringer hende det sørgelige budskab, samtidig med at Marlene selv kæmper med sine egne dæmoner og alkohol og stofmisbrug.
Marlene var den der arrangerede Ediths bryllup, og som også blev hendes brudepige, og som et symbol på sin dybe taknemmelighed gav Edith Marlene sin helt egen fortolkning af sit største hit ”La vie en rose”.

Den smukke og gribende historie forløses smukt i THE ANGEL OG SPARROW, som er krydret med de største hits og små ukendte perler.