SKAM 1 – EVA, Aveny-T 2017 © Pernille Kaalund

SKAM 1 – EVA

KategoriSkuespil
AldersgruppeVoksne
Cast8 totalt (3 D og 5 H)
Variabel cast størrelseNej
RepræsentationNordisk repræsentation
ForfatterJulie Andem
ForfatterLine Mørkeby
SprogDansk

SKAM 1 – EVA fortæller historien om Eva, der lige er startet i gymnasiet. Hun har ikke særlig mange venner, men beslutter at tage ansvar for sit eget liv. Eva begynder derfor at opsøge steder og mennesker, der kan give hende nye impulser og nye venskaber. Det bliver historien om en ny venindegruppe, der opstår – bestående af Eva, Noora, Vilde, Chris og Sana – og om Evas forhold til sin kæreste, Jonas, og til sin drengeven, Isak. Om en tid i deres liv, der er fuld af omvæltninger og store følelser. Om kampen for at finde fodfæste i den nye svære tid på gymnasiet – med rygter, intriger og bagvaskelse.

 

ANMELDELSER

★★★★★ “’Skam’ er dritkul! Også på teater! Årtiers bedste ungdoms-tv-serie folder sig sprutlevende ud på scenen og lever op til sin fan- og favoritværdighed. Hypen lever og gensynet er skønt!” (MAGASINET KBH)

★★★★★ “Skam er så forbandet godt, at man skulle tro det var løgn” (BT)

★★★★★ “Missionen lykkes: De unge kan roligt overføre deres kærlighed til kultserien SKAM” (Berlingske Tidende)

★★★★★ “Underholdende og Rørende – Det er pokkers godt ungdomsteater – for alle aldre. Jeg glæder mig allerede til fortsættelsen” (Henrik Lyding, Jyllands-Posten)

★★★★★ “Respekt er kun et fattigt ord – Nærmest smågenialt. – Der er ikke så meget at betænke sig på. I teatret med jer nu. Som i lige nu” (Ekstra Bladet)