PIS – EN FORESTILLING OM MÆND I DAG

OriginaltitelPIS - EN FORESTILLING OM MÆND I DAG
KategoriSkuespil
AldersgruppeVoksne
Cast5 totalt (5 H)
Variabel cast størrelseJa
RepræsentationVerdensomspændende repræsentation
SprogDansk, Engelsk

En rammende og dybt underholdende trilogi om kvinder og mænd opført med stor succes på Kaleidoskop og Det Kongelige Teater i København i årene 2004 – 2007. Værkerne, ”Krig”, ”Undskyld!” og ”Pis!” kan fremføres uafhængigt af hinanden.

Senest kom turen til at tage temperaturen på kvindens modpart. Det er en skarp komedie om manden i dag; hans tilstand, hans plads og hans humør. Mandens position er i rivende udvikling og har forandret sig i takt med kvindernes løsrivelse. Så hvordan går han rundt og har det lige nu? Hvad tænker han på? Nu er det hans tur! Det er ham, der styrer. Han er leder igen. Konge! En underholdende og rå tekst om fem vidt forskellige mænd, der åbner op for de inderste maskuline hemmeligheder. Uropført på Det Kongelige Teater i København. “Halvanden times sublimt mandeteater. Sjov som en revy, blid som et kærtegn” – Jyllands-Posten
“Kvinder! Tag jeres mænd under armen til en kanon teateraften for begge køn” – Urban / “Fem formidable skuespillere udlever kærligt nutidens mænd” – Politiken / “Smaddersjov, intelligent og underholdende manderevy på Det Kongelige Teater” – Berlingske Tidende / “Hormonerne dunster i Kamilla Wargo Breklings bragende teatermanifest om mænd.” – Dagbladet Information.