MORNING’S AT SEVEN

OriginaltitelMORNING'S AT SEVEN
KategoriSkuespil
AldersgruppeVoksne
Cast9 totalt (5 D og 4 H)
Variabel cast størrelseNej
RepræsentationNordisk repræsentation
ForfatterPaul Osborn
SprogSvensk, Norsk, Dansk

MORNING’S AT SEVEN, der vandt en Tony Award, er en humoristisk, blid saga om de fire ”skøre” Gibbs søstre, deres umulige partnere og usædvanlige afkom, de morsomme sandheder og familiehemmeligheder, der holder dem sammen. Skuespillet finder sted i en lille by i 1939, og Ida, Cora og Arry har været naboer i 50 år. Esther, den ældste søster på 70 år, bor et par gader væk. Det stille liv med deres mænd bliver afbrudt, og deres manerer og loyalitet bliver afprøvet, da Idas 40-årige søn endelig tager sin kæreste gennem længere tid med hjem for at møde forældrene.

MORNING’S AT SEVEN byder på en stor portion nostalgiske glæder. Glæden ved at se et uforskammet, veldrejet skuespil med elskværdige figurer – og glæden ved at besøge en overstået epoke, selvom den beskrevne livsstil er borte, minder os om, at familiens bånd er tidløse, ligesom angsten og kvalerne forbundet med at blive gammel.

“”It came back in total triumph…. Absolutely entrancing…. See this lovely play.”” N.Y. Post.
“”An absolute charmer…. Four sisters, Chekhov would have smiled. So will you, and laugh out loud at times too.”” N.Y. Daily News.
“”Wonderful…. Still has charm to burn.”” N.Y. Times.