MIDT OM NATTEN

OriginaltitelMIDT OM NATTEN
KategoriMusical
AldersgruppeVoksne
Cast32 totalt (11 D og 21 H)
Variabel cast størrelseNej
RepræsentationVerdensomspændende repræsentation
KomponistKim Larsen
ForfatterErik Balling
BearbejderCarsten Friis

Efter en mislykket BZ aktion, opretter de to venner Benny og Arnold deres egen lille fristad ”Haveje”, hvor der er plads til alle dem, der gjorde mere indtryk på samfundet, end samfundet gjorde på dem.
Men idyllen bliver kortvarig, idet både politiet, den aggressive politiker Pia Buhmann og en voldelig rocker gruppe ønsker at komme af med det lille fribytter samfund. Det er snart åbenlyst for enhver, at det store opgør må komme – og det gør det!

Musicalen ”Midt om natten” er baseret på den meget populære film af samme navn, og indeholder alle de populære hits fra soundtracket (bl.a. ”Midt om natten”, ”Tik Tik”, ”Haveje” og ”Susan Himmelblå”). Desuden er der også tilføjet nogle af de største Gasolin numre, hvoraf man bl.a. kan nævne ”Hva´ gør vi nu, lille du”, ”Masser af succes”, ”Som et strejf af en dråbe” og ”Det bedste til mig og mine venner”.

Forestillingen indeholder det hele; en god historie, en bred og underholdende personliste, fantastisk musik og mulighed for store flotte danseoptrin.

Orkesterbesætning:

Piano
Violin
Cello
Bas
Guitar
Fløjte
Trompet
Trombone