DIE ARISTOKRATEN, Schauspiel Hannover 2016 © Isabel Machado Rios

ARISTOKRATEN, DIE

OriginaltitelARISTOKRATEN, DIE
KategoriSkuespil
AldersgruppeVoksne
Cast2 totalt (1 D og 1 H)
Variabel cast størrelseNej
RepræsentationNordisk repræsentation
OversætterMaria Tellander
SprogSvensk

I en sønderskudt by, hvor ligene ligger strøet på gaderne, har den unge kvinde, Sascha, søgt tilflugt i en forladt penthouse-lejlighed. En ung mand, Shura, har kæmpet sig igennem krigszonen for at finde Sascha. Nu dukker han møgbeskidt op – og med en fisk som sin eneste besiddelse – mens Sascha venter med champagne i køleskabet. De to befinder sig på hver sin side af krigens konflikt, men Sascha blev for længe siden optaget i Shuras familie.

Et sted ude i den krigshærgede by har Shura dræbt nogen, som de begge deler en voldsom fortid med. Men den døde forbliver ikke begravet længe – især ikke for Sascha. Nu begynder kampen for ikke at bukke under for tabet af civilisation: Deler man sin mad med andre, og er der overhovedet nogen grund til at begrave de døde? Skal man fortsætte eller begynde forfra? Det lader til at være et spil uden afslutning, og de to unge spiller det med livet som indsats.

Med DIE ARISTOKRATEN kradser Salzmann i civilisationens tynde fernis, sådan som den tager sig ud i et dehumaniseret samfund.

 

DIE ARISTOKRATEN, Schauspiel Hannover, 2016 © Schauspiel Hannover