SE PÅ MEG NÅR JEG SNAKKER TIL DEG på Husets Teater i København

Monica Isakstuen dybdeborende undersøgelse af forholdet mellem mand og kvinde, forælder og barn, opføres på Husets Teater og Odense Teater

 


SE PÅ MEG NÅR JEG SNAKKER TIL DEG Husets Teater 2020 © Natascha Rydval

 

Læs mere om produktionen HER og HER

Læs mere om værket HER

 

PRESSEN SKREV:

★★★★★★
“Fantastisk forestilling – så enkelt kan det siges. ’Se på mig når jeg taler til dig’ tager fat i alle de tabuer, som vi alle sammen inderst inde slet ikke har lyst til at blive konfronteret med. Det er hårrejsende godt skrevet og godt spillet.”

KULTURTID

★★★★★★
”Forestillingen er gennemført intens og en stor nydelse i kraft af det rene spil og den dybe forståelse af emnet – hos dramatikeren, hos instruktøren, hos skuespillerne.”
FREDERIKSBORG AMTS AVIS

★★★★★
“Det er ikke bare en fantastisk tekst fremført af to fremragende skuespillere. Det er også et af de sjældne øjeblikke, hvor teatret lægger dig i benlås og vækker alle dine sanser med noget af dét, man allerhelst ser blive i glemmebogen.”
KOP KULTUR

★★★★★
“Sarah Boberg og Morten Hauch-Fausbøll spiller stykkets fire karakterer. Moderen og hendes søn, og faderen og hans datter. Det gør de begge meget overbevisende, med en afdæmpet intensitet og en troværdighed, der på smukkeste vis understøtter skuespillets rå og brutale budskab.”
MORTEN BUCKHØJ

★★★★★
“Skuespillere der formår kunsten at sætte sig ind i tanker, der volder mange svært at tænke færdig, og ikke mindst – at formidle det videre til publikum, uden at efterlade nogen på perronen. Og præcis sådan er Sarah Boberg og Morten Hauch-Fausbøll – de to absolut fremragende skuespillere, der i SE PÅ MIG NÅR JEG TALER TIL DIG får fortalt Monika Isakstuens historie knivskarpt på Husets Teater.”
SCENEBLOG

♥♥♥♥
“Det er lige så kryptisk, som det er lige ud af posen, og det taler måske også om, hvor svært det er i dag at tale klart med hinanden om, hvad der egentlig sker på bunden af sindet. Men hjertet slår, kroppen er her. »Erindringen sidder i muskelhukommelsen«, som moren siger.”
POLITIKEN

★★★★
“Sarah Boberg og Morten Hauch-Fausbøll grovæder teksten, dufter til den, vender den på tungen, nyder saligt en bid for derefter at spytte den næste ud i hovedet på hinanden. De spiller så overlegent, og alligevel så friskt, nærværende og sanseligt, at både barnet, den trætte mor og den famlende far står lysende klart for os, mens alt det usagte pibler ud af deres lystne munde.”
ISCENE

★★★★
“Vi er i et smukt, klassisk, rødt rum – med stole langs vægge og to skuespillere, Sarah Borberg og Morten Hauch-Fausbøll. De er et godt makkerpar og tilsammen får de via forskellige verfrendungsattituder skabt nogle ”rum”, hvor de forskellige scener kan udspille sig. Det er overraskende velspillet af begge.”
KULTURKUPEEN

 

SE PÅ MEG NÅR JEG SNAKKER TIL DEG Husets Teater 2020 © Natascha Rydvald