CABARET på Aarhus Teater

Anmelderne er yderst begejstrede for denne sprudlende opsætning af John Kander, Fred Ebb og Joe Masteroffs ikoniske musical, der spiller frem til 18. juni 2022

 

CABARET Aarhus Teater 2022 © Emilia Therese

 

Læs mere om produktionen HER

Bestil til gennemlæsning HER

 

PRESSEN SKREV

“En overrumplende fantastisk Ulla Henningsen, der synger, så vi tilskuere kan høre vores egen magtesløshed i hendes stemme”
– INFORMATION

★ ★ ★ ★ ★
“Aarhus Teater viser med denne undergangsvibrerende og overvældende generøse ensemblepræstation, at de er blandt de bedste i landet på musicalscenen”
– ISCENE

★ ★ ★ ★ ★
“Cabaret på Aarhus Teater er ikke kun festlig, flot og forførende. Den giver os et blik ind i vores egne reaktioner på ondskab og er ætsende relevant samtidsteater”
– KRISTELIGT DAGBLAD

★ ★ ★ ★ ★
“Bag den overdådige, guldbelagte overflade i Benjamin La Cours betagende scenografi spirer det modbydelige og grimme frem i Niclas Bendixens gennemførte iscenesættelse”
– JYLLANDS-POSTEN

★ ★ ★ ★ ★
“De fem blækhuse gives for et kryds miks af vellykkede elementer, helhedsindtrykket, danserne og især for åbningsscenen”
– WRDSMTH

★ ★ ★ ★ ★
“Overdådige, glitrende kostumer, effektfuld scenografi og stærke skuespilpræstationer”
– BROADWAYWORLD

“Musicalklassikerne Cabaret er præcis det, som forestillingen skal være: festfyrværkeri med plads til eftertanke. Her leveres en ensemblepræstation på højt niveau”
POV INTERNATIONAL

“En forestilling til dig, der vil underholdes, have en brag af en fest, til dig, der vil udfordres og til dig, der vil imponeres”
– VISIR

★ ★ ★ ★ ★
“Ulla Henningsen er forestillingens hjerte, der banker intenst i takt med tiden”
– CPH CULTURE

 

CABARET Aarhus Teater 2022 © Emilia Therese