DETTE ER IKKE OSS

Monica Isakstuen modtager Den nasjonale Ibsenprisen 2023 for stykket DETTE ER IKKE OSS

Se mere

SPATZ UND ENGEL (THE ANGEL AND THE SPARROW)

Premiere 24. marts 2023: Det Norske Teatret forløser på smukkeste vis den ”ukendte” kærlighedshistorie mellem Edith Piaf og Marlene Dietrich og begejstrer både anmeldere og publikum.

Se mere

LIZZIE

Raseri! Sex! Forræderi! Blodigt mord!

Historien udspiller sig i sensommeren 1892 hvor Andrew Borden og hans kone bliver fundet myrdet i deres hus.

Se mere

MLIMA'S TALE

Lynn Nottages bemærkelsesværdige fortælling om grådighed, MLIMA’S TALE, kan opleves på Playhouse Teater i Stockholm.

Se mere

UTISETA

Utiseta er et oldnordisk ritual, der blev brugt til at kommunikere med ånderne via en forbindelse med naturen. I Lisa Lies performative værk forbindes norrøn mytologi med moderne kultur i et balstyrisk gilde hvor norner, nisser, perserkatte og andre væsner tager os med på utiseta i vores egne dybe skove.

Se mere

THE ADDAMS FAMILY

Den herlige musical, baseret på karaktererne i tegneserieklassikeren af samme navn, THE ADDAMS FAMILY opføres på NørregadeTeatret i Maribo marts & April.

Se mere

STOLARNA VID HAVET

En hjertevarm komedie om politik og venskab og forholdet mellem to tidligere politiske modstandere: En socialdemokrat og en konservativ, der nu er blevet sommerhusnaboer. Kan efter aftale med Adde Malmbergs tilpasses så at teksten kan opføres med to kvinder eller en kvinde og en mand.

Se mere

TRAGÖDIENBASTARD

TRAGÖDIENBASTARD, er et dramaturgisk legende skuespil om familie, generationer, erindring, oprør, immigration og nedbrydning af sociale rammer.

Se mere