PARADISE NOW!

Begavet, sjov og hjerteskærende (The Stage) komedie om karriere, lykke, seks kvinder (to søstre, to kærester og to venner) og deres bestræbelser på at få succes i marketing- og forretningsverdenen.

Se mere

CAMP SIEGFRIED

Camp Siegfried var en virkelig amerikansk sommerlejr, som fra 1930’erne underviste i nazi-ideologi og var ejet af German American Bund, en amerikansk nazistisk organisation, der var dedikeret til at fremme et positivt syn på Nazityskland.

Se mere

LEV I FRED MED DERES NERVER

”Vi lærer at børste tænder, at vaske os, vi bliver vaccineret og kontrolleret for farlige sygdomme, men der er ingen, der lærer os at leve i fred med vores nerver”. Otte nervelidelser er samlet til en nervesamling, hvor de er tvunget til at forholde sig til hinanden og hinandens lidelser, selvom det eneste de ønsker er at leve i fred med sig selv og deres egne flossede nerver

Se mere

MYBABY

Start-up-virksomheden Glowheadz har udviklet tjenester, hvor travle mennesker kan bestille en familie til at imødekomme behovet for kærlighed. Det nyeste skud på stammen af ydelser er MyBaby hvor brugeren kan få erfaringer med forældreskabet uden at være en rigtig forældre

Se mere

OPÉRA POUSSIÈRE

Fascinerende materiale fra en af Haitis førende dramatikere om den haitiske revolutionære helt, Sanite Bélair (1781-1802), der stiller sig op og kræver en mere synlig plads i landets historie.

Se mere

MADAME MING

En forretningsmand, der arbejder i Kina, møder under pauserne i forretningsforhandlingerne Madame Ming, der holder opsyn med toiletterne i kælderen på Grand Hotel i Yunaï. Hun beretter, at hun har ti børn. Er det løgn eller en sandhed i et land, der kun tillader ét barn?

Se mere

ENCORE UN INSTANT

Stor rolle til en moden kvinde. Fransk komedie-hit om en berømt 60-årig skuespillerinde, der står over for et comeback til teatret, men som hellere vil bruge sin tid sammen med sin elskede, men afdøde mand, der er til stede som et spøgelse og kun synlig for hende.

Se mere