SAMUEL TAKES A BREAK ...IN MALE DUNGEON NO. 5 AFTER A LONG BUT GENERALLY SUCCESSFUL DAY OF TOURS

Tankevækkende komedie om historie, kolonialisme, slaveri og turisme, der følger turister, en tour guide og en billetsælger på Cape Coast Castle i Ghana, hvor slaver blev holdt indespærret inden de blev sendt til Amerika. Stærkt britisk debutstykke.

Se mere

THE SQUARE

Dramatiseringsrettighederne til den 2017 Cannes-filmfestival Guldpalme-vindende film, er i princippet tilgængelige. Et prestigefyldt museums chefkurator ender i en professionel og personlig krise, da han forsøger at lave en kontroversiel ny udstilling.

Se mere

THINGS I KNOW TO BE TRUE

Enestående skuespil fra en af Australiens stærkeste dramatikere; om én familie og dens håndtering af udforinger omkring bl.a. stoffer, utroskab, seksuel identitet og forsoning og død.

Se mere

MUNICH MEDEA: HAPPY FAMILY

Barndomsveninderne, Caroline og Alice genoptager kontakten efter mere end 20 år. Da de optrevler deres fælles minder, opdager de den rolle Carolines far, en kendt skuespiller, har spillet i begge deres liv, og hvordan det påvirker dem den dag i dag.

Se mere

FRAU YAMAMOTO IST NOCH DA

Vignetter vævet sammen i et filigran af flygtige scenarier mellem mennesker, hvis skæbner krydses i et associativt rum.

Se mere

WOMEN IN THE DARK

Ukrainsk stykke. Hvad sker der, når lyset går ud, og storbyen lægges i mørke? Women in the Dark er en sort komedie, der fokuserer på elektricitetens rolle i hverdagen set gennem kvinders oplevelser i en krigstid.

Se mere

THE RETURN

Et gribende og intenst skuespil, der udforsker temaer som identitet, tab og krigens indvirkning på mennesker. Handlingen er sat i lyset af den israelsk-palæstinensiske konflikt og følger en israeler og en palæstinenser, som deler en kompleks historie præget af uro og traumer.

Se mere

BROKEBACK MOUNTAIN

Kammerspil med sange baseret på Annie Proulx’ berømte fortælling, der i 2005 blev filmatiseret med Heath Ledger og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne.

Se mere